Προφίλ

Το Ναυτικό Πρακτορείο Σαρδελή είναι ένα καθιερωμένο Ναυτικό Πρακτορείο που ιδρύθηκε το 1935 από τον κο Σπύρο Σαρδελή. Από τα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα πέρασε στη διαχείριση του κου Γεωργίου Σαρδελή, μια πραγματικά πετυχημένη από όλες τις απόψεις περίοδος για το γραφείο παράλληλα με την ανάπτυξη του εμπορικού λιμανιού της Πρέβεζας και όχι μόνο.

Από το 2010 το Ναυτικό Πρακτορείο προσφέρει τις υπηρεσίες του κάτω από τη δική μου διαχείριση, συνδυάζοντας τα ογδόντα χρόνια εμπειρίας και τις παραδοσιακές αξίες της οικογενειακής επιχείρησης με τα νέα ήθη και την ανάπτυξη της σύγχρονης ναυτιλίας.

Το Ναυτικό μας Πρακτορείο προσφέρει επί εικοσιτετραώρου βάσεως υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πλοιοκτήτες, ναυλωτές και άλλους φορείς με εγκυρότητα και ασφάλεια. Επιπλέον, μπορούμε να διαχειριστούμε με επιτυχία τις ανάγκες ή απαιτήσεις των πλοίων και των πληρωμάτων τους. Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται σε όλους τους τύπους καραβιών που προσεγγίζουν τα ελληνικά λιμάνια.

Το κεντρικό μας γραφείο βρίσκεται στην πόλη της Πρέβεζας, στη βορειοδυτική Ελλάδα. Από την Πρέβεζα ανταποκρινόμαστε σε οποιοδήποτε αίτημα των πελατών μας και τους εκπροσωπούμε σε οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδος ζητηθεί.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Σαρδελής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ